dimarts, 3 de maig del 2016

CURS PREPARA'T D'INSERCIÓ PROFESSIONAL
En el curs prepara't formem a persones adultes per a què es puguin inserir en el món professional. Es tracta d'una formació global en la què es treballen els aspectes personals que dificulten l'accès a la feina. Treballem les emocions, els objectius professionals, la recerca de feina, l'aprenentatge del ofici d'ajudant de cuina i cambrer/a

El curs és anual i conté 5 hores lectives diàries. 

Finançat per l'Institut Mallorqui d'Afers Socials. CURS DE CAMBRER/A DE PISOS 
En el curs de cambrer/a de pisos treballem de manera teorica-pràctica operacions básiques de neteja. Té una durada de dos mesos i mig, amb una jornada de 5 hores lectives diàries i es duu a terme a Inca, Sa Pobla i a Platges de Muro, on es realitzen les pràctiques d'empresa una vegada finalitzat el curs.  Finançat per l'Institut Mallorqui d'Afers Socials.PERÒ TAMBÉ HEM FET DURANT AQUESTS ANYS... 


CURS DE MONITOR DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL


Anualment realitzem un curs de monitor de Temps lliure, homologat per la Direcció General de Joventut. Aquest curs consta d’una formació teòrico-pràctica de 100 hores i d’unes pràctiques de 80 hores. Aquest curs és un requisit imprescindible per treballar dins l’àmbit de l’oci i del temps lliure amb menors. La metodologia que utilitzem és principalment pràctica i vivencial, exposant els continguts però sobretot implicant als alumnes en la consecució dels objectius marcats. Aquest curs es fa de forma intensiva, durant les vacances escolar de Nadal o Pasqua.


CURS DE DIRECTOR DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL

Anualment realitzem un curs de Director de Temps lliure, homologat per la Direcció General de Joventut. Aquest curs consta d’una formació teòrico-pràctica de 150 hores i d’unes pràctiques de 100 hores. Aquest curs es fa de forma intensiva, durant les vacances escolar de Nadal o Pasqua. La metodologia que utilitzem és principalment pràctica i vivencial, exposant els continguts però sobretot implicant als alumnes en la consecució dels objectius marcats.CAPI: CURS D'APRENENTATGE PROFESSIONAL INICIAL (auxiliar de jardins, vivers i parcs)

Aquest curs adreçat a joves que no han obtinugt el títol de graduat en ESO pretenen desenvolupar unes competències bàsiques professionals i personals per afavorir la inserció laboral dels alumnes.


La finalitat és proporcionar a l’alumnat unes competències pròpies d’una qualificació professional de nivell 1 del Catàleg nacional de qualificacions professionals, ( així com facilitar l’accés als IES o als CEPA per obtenir el títol de graduat en ESO i la formació per poder proseguir els estudis en els diferents ensenyaments).

Finançament: Fons Social Europeu i Conselleria d'Educació. http://capisapobla.blogspot.com/


FORMACIONS A FORMADORS

Realització de sessions formatives amb continguts específics en funció de les necessitats i les demandes dels participants. S’han realitzat seminaris per a professorat i monitors, com ara treball en valors, atenció a la diversitat, resolució de conflictes, creativitat...

L'ojectiu d'aquestes formacions és millorar les intervencions dels educadors i compensar les diferències que afecten els col·lectius més vulnerables.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada